Topmatras hero photo - Cottonbro

Topmatrassen

Topmatras / matrastopper

Waarom een matrastopper?

Op onze matrassen kunt u desgewenst een topmatras kopen. Een extra laag voor meer stevigheid of juist een zachtere bovenlaag. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen. De topper wordt met ritsen aan de matras tijk bevestigd.

Daarnaast verkopen wij ook losse topmatrassen. Een topmatras kan de bestaande matras niet alleen verhogen maar ook verbeteren, meer op uw situatie afstemmen.

Stel u heeft een stevig matras uitgezocht maar u houdt last van uw schouders? Dan is het matras voor de schouders te hard. Met een topmatras of matrastopper (het is maar hoe u het noemt) kunt u een extra laag op het bestaande matras leggen. Flexibel en het kan een groot deel van de klachten verhelpen. Aangezien wij maatwerk leveren kunt u bij ons terecht met specifieke en/of afwijkende afmetingen, ook voor het topmatras.

Matrastopper optioneel verkrijgbaar in 2 varianten:

De materialen waar wij matrastoppers van maken zijn:

  • QFK Zacht koudschuim. Ideaal als u het snel warm heeft omdat dit materiaal zeer goed vocht afvoert. Indien u een stevige laag wilt realiseren op uw bestaande matras, dan kiest u voor de Nautic Topmatras..
  • Traagschuim, ook wel bekend als NASA schuim. Heeft u het vaak koud? Dan is dit materiaal heel fijn. Traagschuim wordt zacht door lichaamswarmte en lichaamsgewicht. Traagschuim matrassen zijn uitermate geschikt wanneer je last hebt van spieren en gewrichten.

Los of in combinatie met een matras

Als u een matrastopper wenst, wordt die op maat gemaakt op de tijk (matrashoes). De toppers worden gefixeerd met ritsen.

Garantie: 7 tot 10 jaar garantie, afhankelijk van het type matras of matrastopper en de gebruikte materialen. Door gebruik versleten of erg vervuilde onderdelen kunnen altijd vervangen worden tegen vergoeding.

* De topmatrashoes valt niet onder de 8 jaar garantie. Uiteraard heeft u wel fabrieksgarantie op de materialen.

Prijzen:

Topper Nautic 1 persoons (90 x 200 x 7 cm)€418,-
Topper Nautic 2 persoons (180 x 200 x 7 cm)€635,-
Topper NASA Traagschuim 1 persoons (90 x 200 x 7 cm)€418,-
Topper NASA Traagschuim 2 persoons (180 x 200 x 7 cm)€635,-

Tencel® tijk. Een mooie afwerking met een degelijke tijk van Tencel, maakt het compleet. Verkoelend in de zomer, warm in de winter. Bovendien is Tencel zeer goed vochtregulerend. Het neemt 50% meer vocht op dan katoen. De matras tijk is huidvriendelijk, antibacterieel en bevat geen chemische stoffen. Tevens is Tencel een milieuvriendelijk alternatief omdat het goed recyclebaar is.

Hoe kiest u de juiste ondersteuning van een matras?

  1. De schouder moet iets kunnen wegzakken in het matras voor een comfortabele ligging.
  2. Dit geldt ook voor de heupen. Als het heupgedeelte in het matras kan zakken, zodat de wervelkolom in een rechte lijn ligt, dan heeft u het ideale matras.
DBR Mattress - logo

Meer informatie?

U bent op zoek naar een goede kwaliteit matrastopper?

Wij hebben 2 variaties: QFK (SG 55 t/m 70) koudschuim en de Traagschuim topmatras.

Wilt u de verschillen voelen en zien, maak een afspraak of bel voor meer informatie.

Materialen gebruik matrassen policy - dbr mattress
Component 153 – 1446 WN – Purmerend [Baanstee Oost]