240 Reviews als meubelmaker

We hebben u verteld dat wij kwaliteitsmatrassen maken en dat we geen concessies doen. We willen onze kwaliteit waarborgen. Wij hebben een visie en willen deze uitdragen.

Om reviews te verzamelen, vragen wij aan u: “wat vindt u van onze matrassen en wat vindt u van Design by Ricardo als onderneming?” Als meubelmakerbedrijf staan we hoog gewaardeerd bij de 5 sterren specialist. Voor onze nieuwe afdeling DBR Mattress willen we hier verder reviews verzamelen als vakmensen, werkzaam in de meubelindustrie met meerdere producten.

Uw eerlijke review is waardevol!

Online mond tot mond reclame

Voor veel mensen is het adviseren van anderen bij een aanschaf van een product, de belangrijkste reden om een online review te schrijven. Het kan handig zijn product ervaringen van andere gebruikers te lezen, voordat men zelf overgaat tot een aankoop. Met Googlen kun je genoeg matras reviews vinden, maar wat zegt dat dan verder nog over de mensen in de onderneming?

Voorheen werkten wij als Eikentafelfabriek, een tijd waarin wij met veel plezier mooie producten gemaakt hebben. Maar we wilden een breder assortiment met meerdere soorten producten. Omdat wij meubelmakers zijn met passie voor het bedenken, ontwerpen en maken van kwaliteitsproducten. Zo hebben we nu tafels ontworpen met een echte metaal laag, zoals brons, messing en staal. Nu zijn we gestart met matrassen. Omdat wij denken dat het beter kan.


Wij hebben gekozen voor softwarematige assistentie van de 5-sterrenspecialist. Hier kunt u lezen hoe zij hun beleid hanteren en hoe zij ondernemers helpen, de mond tot mond reclame bij de consument online kenbaar te maken.