Over DBR Matrassen

Over DBR Matrassen

Een korte introductie

Wij zijn meubelmakers. Wat onze ogen zien kunnen onze handen maken. In combinatie met passie voor het vak en durf om nieuwe producten te ontwikkelen zijn wij een nieuwe weg ingeslagen.

Nadat wij gestart zijn met Design by Ricardo was de allereerste doelstelling: we willen unieke producten maken. Zo zijn we het 1ste jaar druk geweest met het maken van bijzondere metaal laag tafels. Een handmatige bewerking met metaal op tafelbladen. Binnen deze tafel collectie met diverse stalen onderstellen, is ook het Twello stalen onderstel ontwikkeld en aangeboden voor verkoop. De tafels staan momenteel in meer dan 30 showrooms door Nederland. Duitsland en België volgen.

Over DBR Mattress

Na een interne discussie dat het ondoorzichtig is waar men een goede matras kan kopen, heeft de afdeling productontwikkeling research gedaan. Na grondig onderzoek, rondleidingen bij grondstof fabrikanten en research van andere aanbieders, is het voor ons erg duidelijk wat een goed matras nu precies is.

Met name de kwaliteit van de grondstoffen definieert een goed matras. Voldoende veerkracht, ondersteuning, zacht waar het moet. We kunnen met onze geactualiseerde kennis er alles over vertellen. Maar ook hebben we een aantal werknemers de matrassen laten testen. Met al deze ervaringen hebben we de matrassen productielijn opgestart. In het verleden is er ook al genoeg ervaring opgedaan in de bedden en matrassen branche, welke we nu inzetten voor DBR Mattress.

En zo is DBR mattress als 2de product ontstaan binnen Design by Ricardo.

Design by Ricardo - over DBR Mattress

Op zoek naar het beste matras

Na 6 matrassen getest te hebben en 12 kuilen verder hebben we uitgevonden hoe wij de beste kwaliteit matrassen maken en dat willen we graag delen.

Wanneer u slapen wilt om de broodnodige rust te nemen, dan helpen lichamelijke klachten, zoals rusteloze benen en een pijnlijke rug niet. Wanneer het matras na 1 jaar alweer een kuil heeft, dan is een ongebroken nacht en uitgerust wakker worden een uitdaging.

Na een aantal traditionele matrassen te hebben geprobeerd, kwamen we uit bij de Comfortzones matras. Dit matras is op de per zone op de gewenste hardheid in te stellen en heeft geen kuilen! Dit inspireerde ons tot het ontwikkelen en maken van dit matras met superieure kwaliteit materialen.

Want wij begrijpen als geen ander: een goede nachtrust is goud waard.

Informatie over het kiezen van het juiste matras.

Diervriendelijk

Nadat wij ons verdiept hebben in hoe dons gewonnen wordt, zijn we het er over eens. Wij gebruiken geen dierlijke grondstoffen. Er zijn tegenwoordig zulke prima alternatieven.

Polyestervezels zijn soepel, zacht, licht en duurzaam. Om die reden wordt de polyestervulling vaak toegepast in dekbedden en wordt aanbevolen bij huisstofmijt allergie en/of luchtweg aandoeningen.

Deze vulling houdt goed warmte vast, is goed wasbaar en droogt snel. In tegenstelling tot natuurlijke vezels zoals wol en dons neemt polyestervulling minder vocht op. Door het gebruik van een linnen of katoenen dekbedovertrek en hoeslaken kan men dit compenseren, afhankelijk van uw eigen slaaptemperatuur.

No Sheep

Voor iedereen

Hoewel wij onze matrassen distribueren door Nederland bij andere showrooms, vinden wij lokale interactie ook belangrijk. Daarom representeren wij de DBR matrassen in regio Noord-Holland, ook voor de consument.

Drie basis ideeën

  • Superieure kwaliteit gebruiken
  • Flexibel concept voor iedereen
  • Goed slapen bevordert de gezondheid

Meubelmakers van huis uit

Onze kracht is het maken van meubels. Het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Het zoeken en vinden van de beste en juiste oplossingen. Samen vertegenwoordigen wij heel wat jaren vakmanschap.

Kom zelf testen

We hebben een aantal bedden met verschillende type matrassen in de showroom geplaatst. Van zelf instelbaar met de Comfort zones matras Benefico en het nieuwste meest stevige koud schuim matras Magnifico.

Onze research heeft het koud schuim matras getest op stevigheid, ventilatie. Getest op de diverse veerkrachten per dikte van het matras, waarvan de fabrikant zegt dat zelfs na 8 jaar er nog geen deuk in te voelen is. We zijn erg tevreden over de resultaten.

Om het verschil te voelen kunt u een afspraak maken. Dan kunnen we u alles vertellen over onze matrassen. U kunt rustig gaan liggen en zo heeft u alle tijd om het verschil te ervaren.

Materialen gebruik matrassen policy - dbr mattress
Component 153 – 1446 WN – Purmerend [Baanstee Oost]