9 Comfortzones matras Benefico

9 verwisselbare en aanpasbare comfortzones

Benefico heeft 9 verwisselbare en aanpasbare comfortzones van QFK koud schuim met een SG vanaf 55 tot 70. Door de hardheid te variëren van zacht tot extra hard, kunnen 9 zones aangepast worden op uw lichaam. De uitstekende delen zoals de schouder en de heup kunnen een zachtere ondersteuning krijgen, dan bijvoorbeeld uw voeten.

Zo is dit matras opgedeeld in 9 zones om op diverse plekken een andere ondersteuning mogelijk te maken. De totale dikte van dit complete matras is 30 cm. Op deze wijze stelt u een matras samen wat is aangepast naar de behoefte en bouw van uw lichaam.

Dit matras is verkrijgbaar alle maten vanaf 1 persoons tot 2 persoons. In een 2 persoonsmatras komt een scheiding, zodat per kant zones ingelegd kunnen worden. Dus een ieder krijgt zijn of haar ideale ligging. Mede hierdoor stellen wie dat het matras niet gekeerd hoeft te worden. Goed ventileren en af en toe de tijk stofzuigen is voldoende.

Op de Benefico wordt 8 jaar garantie geboden(*).

* De tijk valt niet onder de 8 jaar garantie. Uiteraard heeft u wel fabrieksgarantie op de materialen.

matras Benefico - dbrmattress.nl
centipur standaard voor polyurethaan schuim

De basis is een topkwaliteit QFK koudschuim waar wij het matras mee opbouwen. De blokken worden gemaakt van minimaal QFK55 in verschillende HR waardes. Deze schuimblokken zijn in verschillende hardheden: soft, medium en harde veerkracht.

De blokken worden opgesloten in het frame en daarboven op wordt een laag QFK koudschuim in de gewenste hardheid geplaatst. Desgewenst kan er nog een laag Traagschuim of Talalay worden geplaatst.

Prijzen:
Matras Benefico 1 persoons (90 x 200 x 30 cm)€1449,-
Matras Benefico 2 persoons (180 x 200 x 30 cm)€2959,-

De ideale lijn is een rechte ruggengraat

De ideale lijn is een rechte ruggengraat, zoals op de afbeelding. Door te variëren per zone, kan een ideale combinatie van blokken worden samengesteld. De heup en de schouder zullen iets in ht matras moeten zinken om dit te bereiken. Dit is dus per persoon verschillend. Immers, geen mens is gelijk.


Hoe stel ik mijn ideale matras samen?

Voor de juiste ondersteuning van het lichaam zijn er de volgende aandachtspunten om te onthouden:

  1. De schouder, omdat de schouder een uitstekend lichaamsdeel is, voelt het aangenaam als de matras op deze plaats zachter is. Zakt de schouder niet voldoende weg dan zijn meestal nek en schouderklachten te verwachten.
  2. De lendenen. Bij personen met een slanke taille of een holle rug geeft een steviger gedeelte op deze zone, meer steun.
  3. De heupen. Licht of zwaar? Een hardere of zachtere zone op het heupgedeelte is dan vaak erg aangenaam.

Tencel® tijk.

Een mooie afwerking met een degelijke tijk van Tencel, maakt het DBR Mattress compleet. Koel in de zomer, warm in de winter. Tencel is zeer goed vochtregulerend, zelfs beter dan katoen. Een Tencel matras tijk is huidvriendelijk, anti bacterieel en bevat geen chemische stoffen.

Tevens is Tencel een milieuvriendelijk alternatief omdat het goed recyclebaar is.

Onze matrassen

  • Van superieure kwaliteit
  • Volgens een flexibel concept
  • Ontstaan uit eigen ervaringen
  • Flexibel maatwerk proces
  • Duurzame materialen

Duurzaam

Matras Benefico is zeer duurzaam omdat de onderdelen uitwisselbaar zijn. Bijvoorbeeld, heeft u na 10 jaar een nieuwe of andere zone nodig voor het heupgedeelte? Voor een relatief klein bedrag heeft u een goede upgrade van het matras.

voor een relatief klein bedrag

h

Flexibel en persoonlijk

U bepaalt zelf wat voor u het beste ligt. En u wilt de beste kwaliteit.

Probeer Benefico uit in de showroom. U kunt het matras bekijken en uitproberen. Maak een afspraak en wij vertellen u alles over onze kwaliteitsmatrassen, zoals de Benefico.

Materialen gebruik matrassen policy - dbr mattress
Component 153 – 1446 WN – Purmerend [Baanstee Oost]